1 år idag!

För över ett år sedan var det som jag och Ola kom hem från våran resa, känns som mycket längre än så, hur är det bara ett år sen? Jag bloggade, som ni kanske vet, under min resa och tog upp den här bloggen lite mer än en måndag efter att jag kom hem. Det är idag! Exakt ett år sen jag startade den här bloggen. Det har varit kul och lärorikt att blogga om min vardag och jag kommer garanterat fortsätta ett bra tag till. Så häng med!

Det är ju ganska sjukt att jag har haft över 4000 unika besökare på bloggen under det här året. Ska bli kul att se skillnaden om ett år från nu, om jag fortfarande bloggar då. I genomsnitt har jag lagt upp mer än 1,5 blogginlägg om dagen, då kanske ni förstår hur mycket tid som läggs på bloggen och allt runt omkring den.

Idag har jag som sagt jobbat hela dagen, sovit hela eftermiddagen och sen kollat på film nu på kvällen. Ola skulle iväg och spela pingis på nation med Filip men när de kom dit så var bordet undanställt, när de äntligen hittade bordet så var bollen trasig. Inte lätt att vara dom.

Har blivit mycket Trixie gos idag, det är så gullig när hon somnar i ens famn, drömmer lite och ligger och rycker. Nu håller vi tummarna för att magen mår bra i morgon.

Ha det bäst!

//Marika

  • Nära Uppsala

Gillar

Kommentarer