1 februari = parkeringsplats

Skola, Kattunge, Serie

Nu har mamma varit här och hämtat Zorro och bytt bil. Mammas bil fick vara den första bilen att hamna på våran parkering, den har sett ut som på bilen hela tiden när det varit snö (inga däckspår) därför hade vi säkert kunnat använda den i en månad redan men men, skönt att äntligen ha den, så slipper vi hoppas på att det finns plats på gatan hela tiden.

Vi har varit på seminarium efter att vi bytt bil och lämnat bort Zorro och nu sitter jag hemma helt själv vilket är första gången på väldigt länge. Ola har åkt till Möller för att äta middag och nu är det ingen katt hemma. Väldigt ensamt är det, ibland kan det vara skönt att vara ensam men idag är inte en sån dag. Kommer bara sitta och vänta på att få gå och lägga mig ungefär. Ska dock hinna med att plugga förberedande till föreläsningen i morgon, duscha, äta nån slags mat och betala hemförsäkringen.

Jag är nästan redan uppe i dagens mål för steg även fast jag inte gjort något speciellt idag. Vi hade dock en lång dag med lektioner i olika byggnader, gick till Uthgård på lunchen och varit hem och tillbaka under ett hål. Då kan man med gott samvete kolla på serier resten av kvällen.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer