25 års-partajet!

Ola fyllde 25! Vilket kalas vi hade! Tyvärr så tog jag som sagt inga bilder alls på hela kvällen... Därför bilderna här är i väldigt dålig kvalité för de är screenshottade från en snapvideo. När jag kom hem till lägenheten efter matchen så var det duschning och skriva ut lapparna till ett quiz jag gjort. Så klar så krånglar skrivaren så tog fett mycket längre tid än jag tänkt så vi blev försenade.

Till slut var vi iaf på väg ut genom dörren. Ola gick först så jag kunde plocka ihop alkohol utan att han förstod att de skulle med. Lämnade alkoholen i slutet på sista trappan när jag gick ut till Ola. Hittade dock inte mina nycklar så var tvungen att springa upp igen med Olas nycklar för att låsa. Sen satte jag på honom en ögonbindel, ett diadem som sa party time och ett ordensband som sa happy birthday eller något sånt. Vi satte oss i bilen och vi åkte för att hämta upp Angelica. Halvvägs till Angelica kommer jag på att alkoholen är kvar i trapphuset. Så får vända och springa in och hämta de. Kom tillslut till lokalen en timme senare än planerat men alla var där och Ola blev glatt överraskad över att det var så många även om han typ förstod att det var dit vi var på väg.

Under tiden folk åt så hade jag gjort ett litet primetime quiz med tema Ola som de som ville fick svara på. Jag trodde det skulle vara super enkelt för det var 1X2-frågor men gick inte alls som tänkt. Det blev en vinnare för flest rätt och så blev det en vinnare med flest rätt i rad som primetime kör med. Var det inte många som kom förbi fråga tre, hans skostorlek... Han har ju dock ovanligt stora fötter 😅 Ni kan ju testa på att svara på frågorna i kommentarerna om Ni tror er veta 😉

Anna kom tvåa på flest rätt med sju poäng och Brandt och Sofie (som svarade tillsammans) kom etta med åtta rätt av elva. Med flest i rad hamnade Brandt och Sofie tillsammans med Callefille och då vann callefille på utslagsfrågan: "Hur många whiskyflaskor, öppnade och oöppnade, har Ola hemma?" Ni kan ju gissa om ni tror att ni vet. Vi hade även en liten hänga ut hög, Callefille fick, tillsammans med Charlie färst rätt totalt, de enda poängen Callefille fick var de tre första. Nils var den enda som svarade fel på första frågan även om Albert var nära på att svara fel på den han med. Priset till vinnarna var att de fick ta efterrätt först.

Jag hade tagit med ett häfte som jag tänkte att man kunde får skriva hur man tror att Olas liv ser ut när han fyller 30 år. Fixarpatrullen gjorde den fina framsidan, var inte så många som skrev i den som jag hade hoppats, kanske delar med oss av vad som skrevs i ett senare inlägg om ni vill 😊 Sen blev det efterrätt, beerpong, gaussball och allt annat man brukar göra på fester. Vid två - halv tre började folk droppa av. Sista bussen hem gick vid halv tre så efter det var de bara städpatrullen kvar, Sanna, jag, Ola, Albert och Emil. Vi hade en rolig och lite annorlunda städning som ni får läsa mer om i nästa inlägg!

Ha det bäst!

//Marika

  • Nära Rackarbergsgatan , Uppsala

Gillar

Kommentarer