25 årsfest på logen!

Födelsedag, Fest

I lördags så fyllde min lillasyster år! Hon vill ju såklart vara som sin storasyster och lånade min idé med fest på logen. Det är ju en perfekt lokal som är slit-tålig, har pingisbord sen min fest, vi gav dem ett piltavleset i julklapp och så är det ju gratis hyra 🙄😁

Jag och Ola åkte vid halv nio på morgonen från Linköping direkt till Gränby i Uppsala. Vi skulle inhandla de sista dekorationerna till festen. Vi passade på att ta lunch i food courten innan vi åkte ut till pappa. Första cidern knäcktes när vi kom fram och sen var det festligheter hela kvällen.

Vi tog en skål för födelsedagsbarnet på verandan innan resten av gästerna dök upp. Det blev grillning av pappa i trädgården, grillspett, potatissallad som mamma gjort, sås och grönsaker. Självklart en tårta till efterrätt!

Sen blev det pilkastning, pingis, beerpong och massa härlig musik med Hannes ljud och ljus. Tillslut var vi inte många kvar, Ola gick och la sig tidigare för att orka köra till Linköping dagen efter och jag var inte uppe jättemycket längre.

När vi vaknade så åt vi frukost och städade undan från igår. Plockade ihop alla våra grejer innan vi började resan hemåt. Även fast Ola gick och la sig tidigare så var han inte körbar när vi vaknade så det slutade med att jag fick köra hem ändå.

Tack Jessica för en underbar kväll (och för några av bilderna 😉 ).

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer