Alla ❤-dag

Dagen spenderades först i skolan med att löda komponenter till exjobbet, vi tänkte stanna kvar på skolan och fortsätta jobba men Ola glömde en sladd. Vi åkte därför hem och fortsatte jobba, Ola fick sin accelerometrar att fungera och jag jobbade lite på appen. Det blev bio på kvällen, inga superfilmer som går just nu men jag hade fått en biocheck från mitt extrajobb i julklapp och vi hade tillräckligt med biopoäng för en gratis biobiljett så båda kunde gå gratis.

Det blev Alita, ganska bra ändå men den slutade som om att de vill göra en tvåa, alltså lite otillfredsställande slut. Vi tänkte att vi borde äta ute men jag är inte så mycket för restauranger när man bara är två, som ett sällskap på flera är det supertrevligt men tycker det är stelt och tvingat att sitta på fin restaurang. Jag har även haft ett sug på kebab så det blev en superromantisk middag på jalla på stora torget. Fick så mycket mat att det nu ligger en matlåda i kylen med kebab och gyros.

På vägen hem köpte Ola en fin ros till mig, får se om den överlever natten för Trixie har nafsat lite på den redan. Fick även en massage av Ola i soffan, somnade nästan och nu har vi legat i soffan och kollat på lite youtube. Ola har mest sovit dock men jag har iaf kollat.

Nu blir det sängen till Wahlgrens värld innan vi ska sova. I morgon blir det en vanlig dag på kontoret men sen har vi helg gott folk.

Ha det bäst!

//Marika

  • Nära Rackarbergsgatan , Uppsala

Gillar

Kommentarer