Alla dagens deadlines avklarade

Skola, Kattunge, Middag, Plugg

Precis innan lunch skickade vi in inluppp tre i digital kommunikation. Efter ett hål då vi började på projektrapporten hade vi föreläsning i mekanik, sista för dagen. Vi kom hem strax efter fem och började med middag direkt, vi båda var hungriga. Det blev ost- och skinksås då vi hade ost i kylen vi behövde göra något med innan det blev dåligt. Slängde ner lite broccoli med och det blev supergott som vanligt.

Efter lunchen hade vi skypedejt för att göra klart rapporten i projektkursen. Tog ungefär en timme då vi redan hade börjat och har ändå ganska bra koll på vad vi vill göra. Även fast Zorro sprang runt och var himla busig. Snart är även den inskickad och vi är klara med alla deadlines för idag. Nästa seminarium är på onsdag, nästa inlupp på fredag, två labbar i veckan och då även snart en labbrapport som ska in. På lunchen bokade jag in ett nytt jobbpass i helgen, känns som att jag börjar komma tillbaka i kontroll igen efter att varit sjuk.

I morgon är en kort dag med bara en föreläsning, dock så är det förberedande till den som ska kollas på innan med. Ola har en till föreläsning på eftermiddagen, tänker nog åka hem och börja på diskberget som blivit efter helgen då. Ska försöka på mig någon promenad med då jag inte kommit upp i så många steg idag.

Är inte Zorro världens sötaste?

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer