Andra träningspasset lugnade min irritation

Middag, Fotboll, Träning

Efter att kämpat igenom inlämningsuppgifter och skickat in den var det dags för nästa träning. Dock så blev jag sjukt irriterad, både på mig själv och på systemet, när jag kom ner till bilen. Jag hade glömt att lägga upp parkeringslappen som alltid åker ner när man kör för Jessica har ingen hållare för parkeringslappar. Ute på bilen satt en 500 kr böter. Det är ju helt sjukt att man kan få parkeringsböter på sin egna parkeringsplats. Förstörde min dag.

Vi damer hade ingen träning idag utan vi var inbjuda att träna med 04/05 tjejerna som Petra tränar för de skulle vara ganska få. Det var superkul och det blev väldigt mycket spelande. Råkade vika min stortånagel och vaderna var nära att ge upp efter all träning på morgonen men det var ändå hur kul som helst. När jag kom hem stod Ola med maten nästan helt klar vilket var underbart då klockan var halv nio och vi hade inte ätit än och tränat hela dagen. Supergod currylax den här gången med delade laxfiléer istället för gravad lax vi brukar ha.

Misstänker att jag inte kommer kunna röra mig i morgon och ändå har jag gått med på att gå ut med Zelda. Vi får se hur det kommer gå.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer

The j
,
Hahaha skyll på mig då 😉
MarikaEdith
MarikaEdith,