Ändrade planer

Kattunge, Fest

Jag vet att vår plan var att ta oss en liten tripp idag. Men vi satt på Internet och kollade på vad alkoholen skulle kosta på resan och blev sugna på utgång redan igår. Vi valde därför att skjuta upp resan till på torsdag då vi nästan är helt lediga.

Det blev förfest hos oss och gud vad Zorro fick leka. Han var i centrum så mycket och sov inte under hela tiden folk var i lägenheten och han är inte van att vara vaken så länge. Det är nog därför han sovit hela dagen idag, helt utmattad. Så vi kommer säkert få en galen Zorro i natt när han fått sova så mycket.

Jag gick till folkes i morse för att köpa chips och Cola, typiskt för att bota baksmälla. Fick dock en smickrande snap från en kompis som fick mig att ändra mig om chipsen och valde morötter och gurka med dipp istället. Colan kan dock ingen nånsin få mig att ge upp, speciellt inte på en bakisdag.

Zorro är lika fascinerad av Cola varje gång jag dricker det. Inte bara när det är upphällt i ett glas och han kan känna kolsyran, vilket jag kan förstå är spännande men även när den är i flaskan och han inte kan känna kolsyran. Han är lik sin matte allt.

Han är så söt när han smälter in omgivningen och man bara kan se han ögon, lite som Toothless i draktränare.

Ha det bäst!

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer