Angelicas baby shower!

Syrran hålla på för fullt att baka klart lilltjejen i magen och vi ville visa hur förväntansfulla och glada vi alla är över det. Emma hade öppnat sina dörrar för att fira Gleckan och hon hade absolut ingen aning om vad som skulle ske. Det absolut bästa med hela showern var hennes min när vi kom utspringande tjoandes med serpentiner.

Den här fina tårtan hade jag och Fanny slitit med helgen innan, ungefär 120 blöjor hade vi rullat och staplat på varandra för att få till den så här fin. Rosetterna hade Fanny själv sytt ihop och jag blev megaimponerad över hur bra de blev.

Smörgåstårta, bakverk, bubbel och allt man behöver för att må bra fanns med. Vi hade dekorerat med klädlina med babykläder, köpt babynest och fyllt med nappar, nappflaskor, haklappar och hängt upp massa dekorationer.

Självklart även massa lekar för den blivande mamman, gissa barn bilder på oss som var med (där det var svårast för henne att gissa sig själv 😅), gissa barnmat (vilket hon klarade galant!), para ihop djur med hur länge djuret är gravid och även lite sant eller falskt på graviditeter/bebisar. Hur kul som helst!

Ett underbart gäng vi blev och så kul vi hade, nu längtar vi efter att få träffa henne på riktigt. Stort lycka till älskade syster, du kommer bli en underbar mamma! ❤

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer

Gleckan
,
Ni är så jävla bra! Tusen tack för den fina babyshowern!!! 😊
MarikaEdith
MarikaEdith,