Anlände till Prag 27 juli

Prag hotade med dåligt väder. Av de fyra dagarna vi skulle spendera där så skulle det regna smått två av dagarna och regna ordentligt två dagar. Vi hade dock turen att prognosen ändrade sig varje dag och det kom ytterst lite regn när vi var inomhus.

Vi anlände till vårt hostel i Prag strax innan tre på eftermiddagen. Vi började med att gå runt i området runtom hostelet, vi bodde väldigt centralt så allt vara nära till hands och inom gångavstånd. Den största skillnaden här och mot alla andra ställen var allt folk, i centrala Prag var det proppat med människor och svårt att ta sig fram. I alla fall de första dagarna då de var helgdagar.

Jag var dock så trött så när Ola hittade ett ölmuseum han ville gå på så tänkte jag att jag kunde gå hem och sova under tiden så jag skulle vara pigg till middagen och kanske orka gå en stund efter med. När jag kom tillbaka till hostelet så lyckades jag inte lista ut hur nycklarna fungerade, hade tre nycklar och låsta dörrar men en av dörrarna gick jättebra att öppna ibland men var orimlig annars. Så jag satt utanför och lyssnade på min bok istället.

Efter middagen gick vi tillbaka till hostelet, träffade på en trevlig indier som bodde i samma rum som oss över natten. Blev en öl på rummet och lite film, samlade krafter till morgondagen.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer