Annorlunda middag

Middag, Vegetariskt

Inte bara vegetariskt blev det idag utan vi gjorde det veganskt. Receptet kommer från portion under tian, vegansk flygande jakob. Olas favoriträtt är flygande Jakob så kanske lite risky att göra den vegansk men det funkade faktiskt riktigt bra tyckte jag. Det är kikärtor istället för kyckling och blomkål istället för bacon.

Självklart var busarna med och höll koll på mig. Det var relativt lätt att göra och då mesta tiden stod grejerna i ugnen så hade man tid att diska under tiden. Det var väldigt bekvämt att bara kunna hälla ut kikärtorna och inte behöva rensa eller skära upp kycklingen, slippa steka baconet utan bara hacka blomkålen.

Vi fick mer än fyra matlådor och blev supermätta, detta kommer helt klart göra igen. Har två andra veganska och vegetariska maträtter att prova men tror de tar lite längre tid att göra. Får se om jag får tid att göra det innan tentorna är över.

Nu kollar vi på serie och ska snart sova. Ska försöka att inte fastna i Candy crush och hoppas att katterna är snälla så att jag kan somna tidigt men just nu rusar de runt som aldrig förr. Skulle behöva komma upp tidigt så jag får fler pluggtimmar innan hjärnan ger upp, i morgon är det träning dessutom.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer