Ännu mera plugg

Gäster, Skola

Idag började dagen med plugg hemma, morgonrock och katt i knät. Synd att det var lektion vid ett och man blev tvungen att klä på sig tillslut.

lektionen spenderades halvt med att lyssna på föreläsaren och halvt kolla på den spännande lol-matchen. Han går så långsamt fram med sina föreläsningar att man ändå hänger med om man gluttar på matchen. Missfits var så nära på att slå SKT att det var sjukt!

Åkte hem, köpte lite grejer inför i morgon och sen pluggade vidare. Gjorde middag men Ola åt så sen lunch att han åt mackor till middag. Sen drog vi över till Emil för lite rom och bourbon. En liten överraskning väntade oss då Filip även var där! En liten reseåterträff så här i tenta-p.

Vi skar morötter, gurka och blandade dipp sen spelade vi kort. I bakgrunden stod tvn på där sex and the city 2 började. Grabbarna var väl inte så förtjusta i det men jag protesterade när det försökte byta så jag fick kolla ändå. Slutade dock med att dom kollade mer än jag.

Jag och Ola gick hem vid 11. Ola somnade på studs men jag kände mig tvingad att kolla klar på filmen så somnade först efter ett..

Ha det bäst!

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer