Ännu mera plugg

Skola, Kattunge, Plugg

Idag var vi i skolan vid halv elva för att ha ett kort möte om vårat projektarbete nästa period. Efter det satte vi oss i källaren och började tentapluggandet. Så såg resten av dagen ut, vi gick hem vid någon gång efter fyra. När vi kom hem mötes vi av ett mindre kaos, Zorro har lärt sig öppna lådorna i sovrummet och inte bara de längst ner som vi visste om och därför inte förvarar små grejer han kan leka med där utan nu kan han öppna de andra med. Men bara de som inte har så mycket tunga grejer i sig. Översta lådan i mittenraden är bara full med pennor vilket är hans favoritleksak så de låg pennor lite överallt.

Pluggandet fortsatte hemma medan Ola spelade ett game. Har lyckats med ungefär en tenta idag, alla uppgifter tar så lång tid att göra även när man har facit så vet inte hur det kommer gå på själva tentan. Efter gamet var det dags för middag men man orkar verkligen inte ta tag i saker under en tentaperiod så vi gick till Ica och köpte pizza som vi värmde i ugnen.

Pizzan var god och till det blev det dagens avsnitt av younger. Vi startade ett avsnitt av HIMYM efteråt men inser att vi sett alla avsnitt för många gånger nu att vi tröttnat på dem, måste hitta en ny bra serie med korta avsnitt, någon som har något att rekommendera?

Bestämde mig för att inte träna idag så jag kunde plugga lite till nu på kvällen. Som ni ser har dock Zorro ockuperat men dator och vi får se om jag har hjärta nog att flytta på honom, annars kanske jag kan ta fram tentan i mobilen.

I morgon blir det ännu mera plugg och bara tentaplugg för har inget alls schemalagt till det är dags för tenta som sagt. Vi fick okej från våran lärare att lämna in labbrapporten vi har kvar efter tentorna med så vi kan ha fullt fokus på dem.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer