Är det inte fredag än?

Skola, Kattunge, Fotboll

Lång sovmorgon idag då vi inte började förrän 13. Dock så var jag både på jobbet och hade träning igår så hann aldrig göra inluppen till idag så gick upp tidigare för att skriva den. Vi hade inte ställt något larm utan litar helt fullt på att Zorro kommer jamandes iaf innan nio men ofta redan vid sju. Uppgiften var klurigare än de tidigare men det gick okej ändå. Ska försöka gå igenom det igen senare så jag verkligen förstår vad som händer. Försökte boka in att jobba i verkstan i morgon men det var tydligen stängt så blir sovmorgon till 13 i morgon med.

Hela veckan har det känts som det varit en dag senare än det faktiskt är. Igår var jag övertygad om att det var torsdag men så var ju inte fallet. Har idag gått runt och trott att det är fredag men det är det ju inte heller. Dagarna har känts så långa den här veckan att jag har svårt att fatta att det bara är torsdag. Jag som tänkte ha en lugn helg nu i helgen har råkat tagit på mig massa att göra. På fredag lånar jag och Ola mammas bil för att göra lite ärenden efter skolan, på lördag är det fika med Olas familj och sen quiz på någon bar med Sanna och några av hennes polare och på söndag har jag tagit ett jobbpass mellan 9 och 20. Helgen kommer bara swisha förbi och sen är det vardag igen.

Nu är vi hemma efter skolan iaf, eller Ola har redan hunnit dragit igen men jag ligger i soffan och kollar på Zorros roliga reaktioner på ljudet som kommer utifrån. Fönstret är lite öppet och det är någon som jobbar på innergården med fyrhjuling och kratta. Även en del fåglar som kvittrar och han är väldigt intresserad, ibland går han upp på bakbenen för att se mer och ser otroligt söt ut. Ska försöka göra någon nytta snart. Ikväll blir det lasagne innan träningen, ska försöka att inte äta mig proppmätt så jag klarar av att träna men det är svårt när lasagne är det bästa jag vet!

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer