Är du redo för snön?

Skola, Snö

I går frågade facebook mig om jag var redo för snö idag. Första december, advent på söndag, jag var fett redo. Sen när jag va i skolan och klockan slog tio och jag skulle cykla hem i snön var jag inte lika redo. Ju längre cykelturen höll på ju mer snö och större snöflingor kom det. Det gick knappt att titta framåt när man cyklade och Ola gnällde på att det gick långsamt för han hade inte förberett sig för snö. Ingen tjocktröja under vårjackan och bara tunna vantar som blev genomblöta direkt. Hoppas snön är här för att stanna men tvivlar tyvärr på det.

Har jag berättat om att vi fått två äldre studenter som håller i några av lektionerna i signalen? I varje fall så har vi det och en av dom vet verkligen hur man skriver på tavlan! Så snyggt, den andra skriver ungefär som resten av killarna jag känner men det är fortfarande bättre än vår föreläsare. Jag har lärt mig så mycket mer på de här två lektionerna än jag gjort på hennes lektioner. Kan vara att dom håller det på svenska, kan vara att dom tar det långsamt och låter en tänka själv, vad det än är så skulle jag önska att dom höll i resten av lektionerna. Tyvärr så har dom bara den på måndag kvar sen tar föreläsaren över igen. Får passa på att lära mig så mycket som möjligt på den tiden som är kvar helt enkelt.

Skulle egentligen stannar kvar och fortsatt med projektet i trådlös kommunikation som ska vara klar nästa fredag. Vi kom överens om att vi tar det nästa vecka och jobbar själva under helgen. Trevligt med tidigare helg! Eller ja, helg från skolan iaf, inte lika mycket från skolarbetet. Ska försöka passa på att julpynta lite innan vi ska dra till Hummelsta.

Ha det bäst!

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer