Återhämtningsdag för mig och Zorro

Kattunge, Operation

Idag är Zorro tillbaka till sitt vanliga jag och försöker inte bada i vattenskålen, tack och lov. Ola började vid åtta och jag hade sovmorgon. Var ändå tvungen att resa på mig vid åtta när Ola precis gått för jag hörde att Zorro hoppade upp på bordet. Men sen lät han mig sova i en och en halv timme till. Jag behövde nog sömnen efter en ganska intensiv helg. Sov i några timmar på eftermiddagen igår och sovit över tio timmar i natt.

Efter jag ätit frukost spenderade jag nån timme med plugg vid datorn. Zorro vart nyfiken såklart och först försökte han lägga sig på tangentbordet eller busa med mina fingrar när jag försökte skriva men sen la han sig ner och sov. Mycket trevligt sällskap det där. Vid halv tolv började jag laga mat istället, när jag var nästan klar kom Ola hem med champinjonerna och fick hjälpa mig med sista biten. Han precis lagom äta upp och cykla till skolan innan jag började.

Igår när mamma var över så undersökte vi min cykellampa som gått sönder. Vi kom fram till att det var en tråd som lossnat så idag efter föreläsningen gick jag förbi Albert och Erik där dom jobbar på deras projekt. Fick Albert att löda ihop den så nu funkar den igen! Fick med mig Anna hem och vi Tre drack glögg och spelade lite settlers innan hon behövde åka till kören.

Zorro har varit lugn och mysig hela dagen, tar igen från en konstig dag igår. Vårt lilla hjärta ❤

Börjar åtta i morgon med en signallektion, sen ska vi ut till Hummelsta och hjälpa Olas syster att flytta. Lilla Zorro ska få följa med och se Hummelsta om han är pigg nog, annars får jag stanna hemma med pojken. Hörs då.

Ha det bäst!

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer

Albert
,
Yee, riktig ingenjörskonst
MarikaEdith
MarikaEdith,
Hade aldrig klarat de utan våra fyra år på utbildningen!
nouw.com/marikaedith