AW med vinst på tipsrundan

Efter jobbet idag blev det aw, grillat och tipspromenad på baksidan av arbetsplatsen. Tog såklart elsparkcykeln dit, det gick ganska långsamt när man körde lång sträcka (~6,5 km), Ola rullade ifrån mig i alla nerförsbackar så en cykel går garanterat snabbare. När vi kom dit så gick vi först en tipspromenad som mitt lag vann! Olas lag och mitt lag fick lika många poäng, jag tycker vi borde vunnit på att de spenderade typ 20 min vid en fråga som egentligen inte var så svår utan att komma fram till rätt svar 😂 Jag hann äta upp min burgare innan de var tillbaka från tipspromenaden! Det blev en utslagsfråga istället men den frågan som Olas lag fastnade på löd ungefär såhär: "Det var två herdar som möttes när de var ute och gick med varsin flock av får, den ena sa: om jag får ett får av dig så har jag lika många får som du, den andra sa: om jag får ett får av dig så har jag dubbelt så många får som dig. Hur många får hade de båda hedarna?" Kan ni lösa den?

Vinsten var ett budget-bouleset, så Ola kommer ju ha lika stor nytta av vinsten ändå. Ska bli bättre på att ta bilder igen, lovar. När det blev dags att bege sig hem igen så var det motvind hela vägen hem, då var jag himla nöjd över att ha elsparkcykeln! Den gick ju fortfarande långsammare än Ola på cykel men att behöva cykla i motvind är ju förj*vligt. Jag är ju alltid långsammare på cykel än Ola ändå och nu slipper jag försöka kämpa ikapp honom. Den går så fort den går, vill han vara bredvid får han anpassa sig.

Passade på att ta lite bilder i de sista solstrålarna för dagen innan de försvann ner bakom husen. I dag blir en tidig kväll för i morgon är en tidig morgon, tåget går tjugo över sex och ska försöka få jobb gjort på tåget så jag inte behöver flexa ut så mycket. För i helgen händer det massa spännande och nya saker ska ni veta!

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer