AW på Syntronic

Jobb

Efter jobbet igår var det dags för första after worken på Syntronic. Vid fem drog det igång med en genomgång av platschefen om vad som händer just nu i företaget, sen fick vi exjobbare presentera oss och våra exjobb och sen var det festligheter. Vi körde teambuildingsövning där vi delades in i två lag och skulle så snabbt som möjligt ställa oss i ordning från söder till norr där vi var födda. Mitt lag vann den övningen, sen körde vi en övning där alla i laget skulle skriva ner svaret på tre frågor.

1. Vad skulle du göra om du fick 100 miljoner kronor?

2. Nämn något som ingen vet om dig.

3. Säg något spännande du varit med om.

Sen skulle motståndarlaget gissa vem som svarat på de tre frågorna. Eftersom Ola och jag hamnade i olika lag så var det ganska lätt att veta varandras. Jag vet ju att han tävlat i tennis och han vet att jag hoppat bungyjump men det som fällde oss båda var att vi svarade typ samma på sista frågan, att vi varit med om en cyklon i Australien. Även om Ola skrev att det var en orkan. Vill ni läsa om det kan ni gå in på min reseblogg: nouw.com/marikakarlsson.

Utsikten från vårat kontor, ganska jäkla mäktigt. Skulle tagit en bild på kvällen när det blev mörkt och man såg alla lampor och byggnader som lös upp men det glömde jag såklart.

Den tävlingen blev väldigt jämn då båda lagen fick sex rätt av sju så det hela avgjordes med beerpong turnering. Tre spel blev det, två av dem avgjordes ganska fort och det blev ett poäng åt vardera lag så min match, som tog längre tid än de andra, avgjorde. Jag satte tre av mina första sex kast men eftersom att vi var tre i laget istället för två som de andra lagen tog det längre tid innan man fick kasta igen. De andra hade bara satt en kopp när jag satte min fjärde. Sen tyckte vår handledare, som mitt lag mötte, att det tog för lång tid eller så blev han törstig så han drack upp en av de två kopparna som var kvar och sen satte vi den sista och vann! Spelade även en omgång mot Ola, jag satte även där fyra av sex koppar. Trodde inte att jag skulle vara så bra för vi körde med små koppar istället för 50 cl så trodde aldrig jag skulle träffa en ens.

Efter beerpongen gick vi upp till sky bar, vilket bara ligger fyra våningar över oss så det är inte speciellt stor skillnad på utsikten från vårat kontor. Bartendern där var inte så taggad på livet och hon tog typ 20 min på sig att blanda en drink. Men det var trevligt när vi väl fick våra drinkar. Vi hade bara tänkt stanna till typ åtta och sen åka hem när de andra begav sig ut men vi kom åkte hem med tolv tåget. Var hemma till typ halv två och då var det raka vägen i säng då vi hade en tidig morgon idag som inte började speciellt harmoniskt, mer om det i nästa inlägg.

Ha det bäst!

//Marika

  • Jobb
  • Nära Eningbölevägen , Örsundsbro

Gillar

Kommentarer