Bad från klippor

Middag, Utflykt

Igår kväll när Filip jobbat klart så drog vi och badade, Emil, Ola, jag och Filip. Ett bad i Länna med både strand och klippor lite längre bort. Precis när vi kommit fram och bytt om så kom Måns och överraskade.

Det kanske inte syns på bilden nedan men klipporna var väl 5-7 meter över vattennivån.  Jag är inte superförtjust i att bada men gillar att göra äventyrliga saker som att hoppa från klippor. Så att hoppa en gång var ju givet men så här i efterhand så var det nog inte värt det. Fick otroligt ont i öronen som blev värre och värre med tiden.

Efter badet åt vi middag på nation. Efter mycket om och men så blev det ÖG men när vi kom dit så märkte vi att deras matutbud var inte speciellt stort. De hade fem måltider på menyn och en av de hade de inte ens och inte en enda hamburgare som brukar vara standard på nationer. Eftersom att tre av dem var tofu, halloumi och chilimarinerad kyckling så hade jag inte så mycket val än att ta Pulled beef. Missta mig inte fel, det var otroligt gott och ändå lite skönt att det var så lätt att välja vad man ville ha.

När vi skulle gå därifrån så kändes det som att huvudet skulle explodera för det gjorde så ont i öronen. Skjutsade hem Emil och hämtade Jessica på vägen innan jag äntligen kom hem och kunde proppa mig full med smärtstillande. Smärtan gick då över på en halvtimme och kunde njuta av the kissing booth 2 som vi kollade på tills vi gick och la oss.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer