Bad i havet och glassutflykt

Semester

Är inte sen med att pricka av mål nummer två på bucketlistan för semestern. Bada i havet 😍 Vi gick ner med cola, melon, handdukar och badkläder och hade en superförmiddag i stekande sol. Det var lite kallt i vattnet men vi doppade oss ändå två-tre gånger innan vi vart tillbakakallade för lunch.

Efter lunchen körde vi en biltur runt området, Ola har inte varit runt i området så mycket förut och för mig var det så många år sen att jag inte minns något. Såklart tog vi caben så mitt hår kunde flyga fritt!

Vi åkte ut till en badplats som ligger lite längre bort och inte kan gå till från stugan. Det heter Björkö örns havscamping och har både husvagn/husbilsplatser, tältplatser, minigolf, badstrand, volleybollnät, café och annat kul. Vi tog varsin glass på stranden innan vi åkte vidare.

Vi åkte förbi Gräddö, Rävsnäs och andra närliggande områden innan vi åkte hem och planerade inför middagen.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Nämen åh vad mysig det låter som att ni haft! Inte hört talas om Gräddö och de ställen förut, men så många fina platser det faktiskt finns i Sverige?! KRAM <3
nouw.com/emmaengstrom
MarikaEdith
MarikaEdith,
Jo de är lite mindre ställen utanför Norrtälje så det är nog inte så många som hört talas om dem. Men otroligt mysigt har vi haft det! 🥰 Kram<3
nouw.com/marikaedith