Badar och tvättar bil på pappas gård

På onsdagkväll kom pappa och Helena hem från ön så på torsdagen passade vi på att åka ut och hälsa på. Vi tog med oss lunch från thaivagnen och åt tillsammans. Jessica följde även med ut för att låna skrivaren men hon behövde åka tillbaka och kunde inte följa med ut på badturen.

Några kilometer upp på en grusväg förbi farmor, farfar och faster finns en väldigt mysig badplats. För att komma ut dit behöver man parkera bilen och sen gå en bit genom skogen, längs den stigen finns det massa massa MASSA blåbär så jag passade på att bocka av nästa grej på semesterbucketlistan (läs hela HÄR), plocka blåbär!

Trimmsjön heter det och badet är massa stenar och klippor vid en liten sjö som är väldigt djup. Lite längre bort finns det grillplats, hydda och lian att svinga sig från men vi var nöjda med att sola och bada vid första platsen.

Sen åkte vi tillbaka och tvättade bilen, första riktiga tvätten sen vi köpte bilen så det var behövligt. Pappa höll på att mecka med tröskan och lillebror kom och hjälpte till efter en stund. Sen åkte vi hem för Ola skulle iväg tidigt dagen efter för att åka båt (igen!).

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer