Baka, baka liten kaka

Fotboll, Födelsedag

Idag var inget schemalagd i skolan så Anna och Emil kom hit och vi satt med inluppen. Jag fick lite städat gjort med och på eftermiddagen tog jag tag i bakandet till helgens firande. Började med en kladdkaka men det var bara en test som vi började på som pluggfika. Började även på en deg till kakor men behövde åka iväg till träningen innan jag hann göra klart dem så degen ligger i kylen för tillfället, för förhoppningsvis hinner jag göra klart den i morgon.

Råkade äta massa kladdkakssmet och kladdkaka precis innan middagen så fick inte i mig så mycket middag. Speciellt inte så ration köttfärssås och spagetti inte var optimal så var nästan bara spagetti. Sen blev det att åka iväg på träning med endast kladdkakssmet i magen då kladdkakan togs ut lite tidigt och var nästan bara smet.

Förutom att jag hela vägen till träningen kände att jag skulle spy så gick det förvånansvärt bra på träningen. Kanske för att jag sträckte mig i söndags så tog en väldigt lugn träning och joggade när de andra rushade och lite så. Det var väldigt skönt att jag tvingade iväg mig på träning även om jag ett tag kände för att hoppa den idag med.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer