Bakis med nya Star Wars

Bio

När man vaknade på morgonen var man helt körd. Vaknade vid tio och då hade jag sovit mindre än fem timmar så det kanske är förståeligt. När jag vaknade sa min klocka att jag redan gått typ 12 tusen steg bara mellan 12 på natten och fem på morgonen. Inte undra på att mina fötter var helt förstörda, desamma gällde mina strumpbyxor, dom ska nog slängas nu.

Jag, Ola och Erik hade bokat in för att se nya Star Wars. Jag är inte ett jättefan men Ola har för nått år sen tvingat mig kolla igenom alla så nu får man väl bara fortsätta. Det jag har att säga är typ att 'ja det var en Star Wars film liksom'. Den var ju helt okej ändå, lite som de första sju(?) filmerna.

Sjukt fint är det på kvällen i Uppsala under juletid. Vi cyklade hem och Ola dog i soffan direkt. Jag knäppte upp byxorna på bion för magen klagade så mycket på att dom tryckte på den, märkte sen när jag kom hem att dom fortfarande var uppknäppta, tur att jag hade en lång jacka på mig haha. Jag har börjat kolla på Wahlgrens värld så har avverkat massa avsnitt idag även fast DPlay som appen man kör kanal fem från är helt sämst. Det är reklam som om det gick på tvn på riktigt och när andra reklamsnutten för avsnittet börjar så börjar typ inte programmet igen utan jag måste hålla på och se typ fyra omgångar av reklam innan jag lyckats få på programmet igen och nästa avsnitt börjar inte av sig själv. Tack gud för netflix, så mycket behändigare men det kanske den här blir om man är premium oxckså, det vet jag ju inget om.

Känner igen mig ganska mycket i Bianca, gillar att pyssla, får mer saker gjort när man gör det själv och inte med någon, längtar efter att bli mamma och gillar att blogga och massa annat mer. Känns lite som att man lär känna folk efter såna här program men egentligen har man nog ingen aning om hur personen verkligen är. I morgon blir det tentaplugg.

Ha det bäst!

Ha det bäst!

//Marika

  • Bio
  • Nära Uppsala

Gillar

Kommentarer