Bakislördag med Foodora, spel och bad

Gäster

Vid fyra på lördagsmorgonen gick vi tillslut och la oss. Jag vaknade först vid halv tio ungefär och klarar såklart inte av att somna om på en bakisdag. Först två timmar senare hade alla tagit sig ur sängarna, Ola sist med god marginal. Vi låg länge i soffan och kollade på Grace och Frankie på Netflix och debatterade om vad vi skulle äta till frukost. Tillslut blev det Foodora från Basted Burgers och medan vi väntade så spelade vi Mario Kart.

Planen hade varit att åka och bada men det skulle även regna hela dagen. Jag hade dock jättemycket energi och behövde få utlopp för den, kanske var från colan jag drack till burgaren. Vi bestämde därför att vi skulle åka och bada ändå, trots regn.

Vi åkte till Johanneslundsbadet, våra gäster var inte så sugna på att bada då de skulle bege sig hemåt snart men jag och Ola bytte och och de följde självklart med.

Otroligt mysigt ställe! Blev väldigt glatt överraskad och pga vädret så var vi även såklart helt ensamma där. Vi härjade runt ett tag och det var ändå väldigt varmt, både i luft och vatten. Vi trodde det skulle bli att springa från bilen, hoppa i och sen springa tillbaka då det spöregnade till och från hela dagen men det var uppehåll när vi var där.

Sen begav sig våra kära nyförlovade bästisar sig tillbaka mot Uppsala. Trevligt besök vi inte får vänta allt för länge på att göra om.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer