Datorstrul och bloggtopplistad

Bloggtopplista

I morse vaknade man mindre pigg. Ola åt pannkaksrester till frukost och jag fick äntligen äta av min lasagne jag gjorde för två dagar sen. Har haft andra matlådor som är äldre och behövdes ätas upp innan jag kunde börja med lasagnen. Det andra tre som var här igår hade keso blandat med sylt på deras pannkakor och Ola föll för det när han fick testa så det blev även pålägget nu på morgonen. Obligatorisk bakiscola blev det att dricka till för mig, Ola drack mjölk och vatten. Cola är verkligen det enda jag kan dricka när jag är bakis, inte så hälsosamt kanske men det hjälper mig att lindra baksmällan.

Albert kom över vid ett idag och diskade sin kaosplåt som han hade lovat och åt upp resterna av hans pannkaka. Vi kollade på lolmatcher och den sista matchen som tog slut precis nu blev rekordlång, de spelade i över 90 minuter (en vanlig match är runt 40, kanske upp mot 50 minuter lång).

Min dator har börjat strula igen. För ett tag sen fick den för sig att skärmen bara slocknade och startade igen eller att hela datorn startade om sig själv utan förvarning. Nu är det internet som dampar, hela Chrome bara frös och jag kunde inte göra något så jag ställde bort den och använde Olas dator istället. Den stod så nån timme sen gick jag tillbaka och kollade till den men webbläsaren krånglade fortfarande. Lämnade över dator till Albert och hoppades på att han skulle kunna göra nånting åt det. Han körde nån systemcheck men den passerade utan att hitta något fel. Efter att datorn startades om så har den dock funkat felfritt. Förutom det faktum att ena hörnet skimrar till ibland, säkert bara för att jag brukar bära den i skärmen ibland (inte det smartaste kanske men men..).

Hela den här veckan har jag varit sjukt bra på att uppdatera bloggen tycker jag. Jag har i genomsnitt gjort mer än två inlägg om dagen och det har resulterat i att jag fått ännu fler läsare och visade inlägg. Det är så kul att det är så många som faktiskt läser min blogg, det ger mig motivation att utveckla den och skriva fler inlägg. Anledningen till att det blivit så många inlägg just den här veckan är för att tentaperioden precis är över och man har gjort så mycket saker för att man äntligen inte behöver sitta och plugga från morgon till kväll utan bara under skoltid och lite efter man kommit hem. Det har även gett mig tid till att kunna skriva så många inlägg.

Jag har nu hamnat på plats 78 på bloggtopplistan över Uppsalas Nouw-bloggare. Det bloggtopplistan går på är hur många sidvisningar man har haft de sju senaste dagarna och jag är nästan uppe i 200 sidvisningar om dagen, det är helt sjukt! Det finns inte suprmånga bloggare i Uppsala på Nouw så kanske inte är en jättestor grej egentligen men topplistan går till 200 och jag vet inte hur många det är som inte kommer med på listan. Att ligga över kanske 2/3 av alla Nouw-bloggare i Uppsala är mer än jag trodde skulle hända för min lilla blogg. Det här är redan tredje inlägget för dagen och när jag skrivit klart det ska jag börja på några utkast som ska upp i nästa vecka, på måndag börjar även #nouw30daychallenge, kunde inte kommit på en mer passande tid!

Det blev lasagne även till lunch, denna gång av den vegetariska. Har hunnit med att beställa saker på internet med, det finns redan upplagt i ett tidigare inlägg, och Ola håller på att beställa whiskyglas nu. Snart är det dags för middag och jag börjar må mycket bättre, Ola med. Har dock börjat blivit trött istället för att man inte sov allt för mycket i natt. I morgon blir det träning och jag ska köra hårt med Anna och Matilda som ska med och provträna, inte för hårt dock, man vill ju att det ska våga komma tillbaka, haha.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer