Bästa examenspresenten!

När vi firade att Ottilia fyllde 1år så passade vi på att fira min examen när många i familj/släkt ändå var samlade. Vi fick en hel del fina presenter jag tänkte dela med mig av.

Det var champagne, vin, whisky, prosecco, sällskapsspel, utomhusaktiviteter och presentkort. Fick ett fint certifikat som mamma designat till oss men den blev nog kvar i Långhundra.. Den syns på presentbordet på första bilden, dock så hade hon stavat fel på första lappen och fick göra om så därför den inte kom med i lasset vi tog till bilen tyvärr. Jag kanske hade en favorit bland alla presenter dock, som jag fick av Angelica. Inlines 😁

Först trodde vi att de var för små då jag inte fick på mig dem även fast det stod att det var storlek 35-38 och jag har storlek 36... Angelica sprang runt och letade efter kvittot men kunde inte hitta det så att byta skulle bli krångligt. Tur att låtsasbrorsan hade huvudet med sig och insåg att man kunde ändra storleken på skon så att den blev större! Lycklig tjej blev jag då!

Sista bilden är ren lycka 😍

Så nu har jag flera olika sätt att ta mig runt på. Varför ha en vanlig cykel när man kan rulla med stil (eller som en 10åring, bara att välja). Jag är iaf helnöjd med både helgen och presenterna.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer