Båt på böljan blå!

Semester

Dagen efter att vi kom upp till sommarstugan hade vi bokat in en båttur. Stugan ligger bara 800 meter från hamnen så det är väldigt smidigt att ta sig dit. Vi ville åka turen på morgonen som går vid nio för det kändes som att vi skulle hinna vakna och ta oss ner lagom i tid. Den turen var dock inställd så vi fick ta 14.45 istället. Tur va väl det för himla trötta var vi och kom inte upp speciellt tidigt.

Ingen buffé på båten som det brukar vara utan kockarna la upp förrätt i form av en toastskagen, en portion av antingen oxfilé eller åländsk abborre med tre olika sorters potatis och fem olika sorters såser. Till efterrätt bjöds det på glass och jordgubbar.

Sen spelade vi kort på däck med varsin dricka innan vi gick ner och utforskade taxfree. Fick med mig ett och ett halvt flak cider, två honungsrom, en lite Baileys och en ljus rom som jag upptäckte när vi kom hem hade ginger smak vilket var lite fail av mig då.

Efter taxfree blev det varsin drink inne då baren på däck var stängd. Kom hem till åtta och då var Erica här ute med sin lilla fyrbenta vän. Vi spenderade vi kvällen med kort och Yatzy till småtimmarna.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer