Besök i Hummelsta

Kattunge

Morgonen började tidigt, vid halv tio skulle vi vara ute i Hummelsta med oss själva och Zorro. De skulle vara på kokpunkten vid tio i Västerås, jag känner mig fortfarande hängig så jag stannade i hummelsta och kollade på serier, åt lunch och sen sov tills de kom hem.

Zorro höll mig sällskap såklart, eller ja, han sprang mest runt som han gör när han kommer till ett nytt ställe. Efter att Ola och Ewy kommit hem igen följde Olas syster, hennes döttrar och en varsin kompis till de med. Blev en hektiskt eftermiddag med mycket spel, spring och lek.

Började med en fika med kladdkaka och någon semelbulle. Efter några timmar kom Frida och Sebbe över med Torsten, deras lilla vovve. Vi satte upp ett hinder i hallen så Torsten bara kunde hålla sig i halva huset och Zorro fick välja vilken sida han vill vara på. Bara vid två enskilda tillfällen vågade Zorro sig över till Torstens sida men han var snabbt tillbaka på sin sida igen.

Blev många på middagen som Ola fixade ihop. Efter middagen åkte alla tjejer och Emmy hem och vi andra spelade lite kort. Har varit slut i kropp och huvud hela dagen och nu på kvällen är jag helt körd.

Ha det bäst!

//Marika

  • Kattunge
  • Nära Enköping

Gillar

Kommentarer