Besök inställt

Kattunge, Lägenhet, Skola

Anna hade idag labben som jag missade för att jag inte mådde så bra förra veckan. Eftersom det inte blev något bebisbesök så valde jag att följa med och se vad jag missade. Lite läskig ingång till labben var det. Jag skulle egentligen bara vara observatör men eftersom han Anna skulle labba med redan gjort labben en gång så jag hoppa in så han kunde gå hem.

Det var inte en sån avancerad labb, man satte i en sladd, läste av värdet, flyttade labben, läste av igen osv. tills man var klar. Efter vi var klara kom Anna över för att hälsa på Zorro. Hon stannade längre än hon tänkt och fick med sig några av de grejer vi fick med från mormor och morfar som vi inte behövde. Eller ja, fick med sig är väl inte rätt ord då hon glömde påsen med grejerna kvar här. Får ta med dom i morgon.

Nu ligger vi i sängen och kollar på The fate of the furious. Det springer runt en liten galen Zorro här med. Han har inte sovit lika mycket i dag på dagen så vi hoppas att han ska sova mesta delen av natten idag, vilket inte hände i natt. Jag är super trött nu pga det! Sov så gott.

Ha det bäst!

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer