Besöker nya huset!

För två helger sen så åkte vi uppåt för att hälsa på familjerna. Vi åkte redan fredag morgon då Ola hade tagit ledigt och jag planerade att jobba när vi kom fram. Vi stannade på gamla kontoret för att äntligen hämta våra grejer vi lämnade där för ett år sen när vi började jobba hemifrån. Vi har hunnit byta kontor och jag har bytt jobb sen dess.

Jag körde fram till Kista för att Ola hade haft AW dagen innan men därifrån körde han. Jag tänkte passa på att få lite jobb gjort i bilen på vägen men han hade fått med sig kaffe utan lock från kontoret så blev tvungen att hålla i den och kan inte jobba med en hand 😅 Från Kista tyckte Ola att det skulle vara tråkigt att åka resten av E4:an och sen 77:an från Knivsta så han hittade en liten krokig väg från Upplands Väsby som gjorde mig alldeles för illa mående för att kolla på datorn. Dessutom så tog hans lilla besök på kontoret 30 min (jag satt nere med katterna i bilen) och han körde fel på lilla vägen så vi kom fram två minuter efter att mitt möte börjat 😂

Efter att jag sprungit in hos mamma och haft mitt möte så skulle jag sätta upp jobbplatsen. Hon hade ingen skärm till datorn så jag tog hennes tv i köket och kopplade till datorn, aldrig haft en sån stor dataskärm förut!

Jag tog väldigt få bilder på vad vi gjorde den där helgen och bara en massa bilder på katterna och systerdottern såklart haha. Men jag kan sammanfatta lite snabbt hur helgen såg ut.

Fredag
Ola besökte sin familj i Enköping medan jag jobbade.

Efter jobbet behökte vi storasysters nybyggda hus som de äntligen fått flytta in i! Största anledningen till att vi åkte upp just den helgen. Lånar en bilder från syrran då jag inte tog några själv.

På kvällen åkte vi till Uppsala för att ta en promenad med Anna och Anton och sen äta middag med Emil. Vi somnade nästan i soffan hos Emil efter att varit uppe sen fem så då åkte vi mot Långhundra igen.

Lördag
Mamma meckade med det som ska bli en skjutdörr,  flera flyttlass gick från övervåningen hos mamma där syrran med familj bott de senaste månaderna och vi hängde med Ottilia hela förmiddagen.

Vi köpte lunch på thai-vagnen halvvägs till Knivsta och sen åkte hem till pappa och åt lunch tillsammans.

Jag och Ola badade lite i pappas bubbelpool de haft sen i julas ute på altanen.

Åt gomiddag hos mamma med lite trevligt sällskap, bland annat mammas sambos dotter och hennes hund. De tyckte Trixie och Zorro va läskigt men han var så snäll att det gick superbra. Trixie gömde sig på rummet vi avgränsat åt dem hela kvällen förutom en liten snabbis då hon trodde det var lugnt och fick lite panik när hon insåg att hunden var kvar 😅 Zorro blev modigare och modigare under kvällen och var till och med fram och nosade nån gång! Tror det hade gått bra med de båda två om de hade haft mer till att vänja sig vid det.

Söndag
Kollade på skidor på TVn och pluggade lite till min inlämning nästa dag. Vi åt en god gratäng med Zucchini och lite allt möjligt innan vi begav oss hemåt.

En riktig toppen helg hade vi ❤️

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer