Besviken dubbelt upp

Nyår

Igår var awesome, idag är mindre awesome. Vaknade vid tolv och mådde mindre bra. Vi hade frysmat i frysen så jag värmde på det och öppnade bakis-Colan, japp, vi hade förberett med både mat och Cola till nyårsdagen. Så duktiga var vi! Dock så behöver man mer än en måltid på ett dygn så efter vi sovit och kollat säsongsfinalen av Temptation Island, fråga mig inte varför jag kollar på den skit serien, så beställde vi pizza. Eller Ola beställde pizza och jag en kebabrulle. Femton minuter en kvart senare gick vi motvilligt ner och hämtade maten.

Jag hade dock beställt med mild sås och ingen feferoni men aldrig att det var mild sås och två feferonis fick jag plocka bort. Dessutom gick rullen sönder som den alltid brukar göra när man beställer från lilla huset men som jag fortsätter att glömma bort och beställer rullen ändå. Det var första besvikelsen för dagen. För nån minut sen kom Ola på att vi hade fått nyårsbingolotter från mamma i julklapp så vi bestämde oss för att rätta de online. Det var andra besvikelsen i dag. Hoppas det är för sent för  en till besvikelse idag, sånt kommer väl alltid i tre, eller gäller det bara bra saker?

Hoppas ni fick en bättre start på 2018 än jag. Men jag har mina favoritpojkar här och vi mår alla bra, eller snart i alla fall. Är ju inte direkt några katastrofer så jag tror jag överlever.

Ha det bäst!

//Marika

  • Nyår
  • Nära Uppsala

Gillar

Kommentarer

Albert
,
Hur kan du ha dina favoritpojkar där om inte jag är där 🤔😝
MarikaEdith
MarikaEdith,
Du är ju min syster = ingen pojke 😉
nouw.com/marikaedith