Bockade jag av allt på semesterns bucketlist?

Semester

I början av semestern satte jag några mål på vad jag vill hinna med. Inga stora grejer utan bara saker jag brukar göra på sommaren i Uppsala/Långhundra och inte vill missa nu när vi är där så sällan.

Plocka blåbär ✔️

Det blev blåbärsplockande på stigen ut till trimmsjön i Långhundra. Fanns massa fina blåbär där som bi plockade både på väg ut till sjön och på väg hem.

Bada i havet ✔️

Prickade av bad i havet när vi var ute i Aspnäs vid sommarstugan. Badade först en gång då vi under en förmiddag tog en promenad dit men även när vi kastade en kväll.

Åka båt ✔️

Det blev tyvärr ingen tur med pappa och Helenas båt men det blev en tur med Viking Line för mig och Ola som även åkte Eckerölinjen.

Spela discgolf och padel ✔️

Padel bockade vi av med faster och kusin sista måndagen på semestern. Discgolf spelade vi med ett gäng av grannarna i Uppsala och Ola spelade även när vi var på fiskspa.

Åka inlines och elsparkcykel ✔️

Det blev tre turer på inlinesen medan Ola åkte elsparkcykel bredvid. En lång tur i Aspnäs och två lite kortare i Knivsta. Snart kanske jag nästan kan åka utan att flaxa hejvilt med armarna 😅

Äta glass i Sigtuna ✔️

I Sigtuna var vi men jag tog ingen glass konstigt nog. Men kollade på när Sanna och Andrea åt glass så tycker jag får godkänt ändå.

Så svaret är ja, jag prickade av allt jag ville hinna med och det var en riktigt lyckad semester. Massa sol, bad och härligt umgänge så nu är vi uppladdade för jobb hela hösten.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer