Booztat mina steg för dagen

Skola, Nyårslöfte

Jag har ju inte varit så duktig på att komma upp i mina dagliga steg de två senaste veckorna så jag bestämde mig för att promenera till skolan. Vi bor ju inte så långt bort, enligt Google maps är det 2,8 kilometer och ska ta 34 minuter att gå. Började först vid tio idag så tänkte "I can walk that far".

Jag behöver verkligen noppa mina ögonbryn snart ser jag nu.

I morse hade vädret bestäm sig för att låta snön ligga kvar så det var vitt och fint ute. Lite kyligt, blåste lite och några snöflingor i luften men höll man farten uppe blev det inte farligt kallt och snön märkte man bara av ibland när man råkade få något i ögonen. Lite kallt om låren och ansiktet men det var bara friskt och man frös inte.

Men musik i öronen så kändes det inte alls så långt att gå så det kommer nog bli flera gånger. Redan vid tio när jag kom fram var jag uppe i mer steg än på hela dagen igår. Det tog ungefär 35 minuter och från dörr till dörr var det ungefär 3800 steg. När jag gått hem och sen spenderat kvällen med mamma så kommer jag vara långt förbi dagens mål i steg. Känner mig mycket piggare idag på föreläsningen, även om det återigen började med en seg föreläsning.

Snart är det lunch och då blir det till att plugga inför quizet på nästa föreläsning. Vi som trodde att vi äntligen hade förstått hans konstigt formulerade frågor men när vi kollade på svaret han lagt upp insåg vi att så var inte fallet... Hoppas det är flera som misstolkar så han lär sig att formulera sig bättre.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer