Börjar bli uttråkad

Plugg, Sjuk

I morse när jag låg i soffan så kom Zorro inspringades, hoppade upp och började leka med något vid mina fötter. Kände direkt att det inte var några av hans vanliga leksaker så satte mig upp för att kolla och då sprang han iväg med den. När jag ställde mig upp för att följa efter honom såg jag att det var Olas lilla porro som vi lagt i en låda tillsammans med stora porro för att han inte skulle kunna leka med dem. La tillbaka porro i lådan och stängde den, två minuter senare kom han ut med den igen. Fick lägga den i en annan låda högre upp och varje gång jag går in i sovrummet får jag stänga lådan igen. Han vill verkligen leka med porro.

Efter att legat på soffan i fyra dagar börjar jag bli himla uttråkad. Eftersom vi har en del uppgifter att göra och en fyra timmars labb i morgon så kände jag för att göra lite nytta. Lyckades iaf göra labbförberedande till labben i morgon, åt sedan en Billys till lunch och tänkte att jag skulle börja på någon av de andra uppgifterna efter ett avsnitt av serien. När avsnittet var slut lyckades jag inte ta mig ur soffan så sov tills Ola kom hem istället. Han var inte hemma så länge då klassen skulle äta på nation ikväll, skulle följt med om jag mådde bättre men skulle bara sitta där, hosta och knapp äta halva middagen.

Åt bara halva matlådan och fick inte i mig något mer. La mig ner i soffan och började blöda näsblod igen. Hostar som en idiot och det hjälper inte för fem öre. Vill bara bli frisk igen, slippa hostan och kunna göra saker.

Har inte tagit nån Alvedon eller Ipren sen i morse och febern är inte tillbaka än iaf så det är ett gott tecken. Nu ska jag bara övervinna hostan och näsblodet.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer