Borttappade nycklar

Igår morse var jag inte alls taggad på frukost, Ola drog iväg tidigt till jobbet och jag somnade om. Vaknade strax innan nio och då tyckte katterna att jag sovit färdigt. Letade länge efter något lätt att äta då inget lockade, blev tillslut den sillburk vi lämnat för ett tag sen och O'boy på mjölken som gick ut för två dagar sen. Att äta frukost är verkligen inte min grej. Sen kom det jobbigaste jag kommer behöva göra på länge, försöka ta tag i plugget. Var riktigt svårt att börja efter att varit "ledig" så länge. Kan ju erkänna att jag inte riktigt lyckades.

Letade iaf fram blocken jag ska plugga i, öppnade dokumenten jag ska använda på datorn och skickade iväg några mail med frågor till lärare och föreläsare angående tentan. Är lite klurigt om jag ska skriva en av dem för det är en annan föreläsare som gjort tentan och då är den upplagd på ett annat sätt och på engelska och jag har bonuspoäng jag bara får använda vid en tenta så om jag får spara dem till nästa omtenta tillfälle då min föreläsare gör tentan kanske jag väntar med att skriva den. Har en annan samma dag nämligen och då kan jag prioritera den istället.

Ena sekunden är det fullt krig och nästa lägger de sig bredvid varandra och gosar. Mina älskade missar ❤

När Ola kom hem skulle vi gå och hämta min cykel och handla på vägen, hade dock tappat bort nycklarna så de gick inte. Gick till Ica precis bredvid istället och köpte middag. Bokade ny tvättid på vägen hem då vi missade våran i söndags, att det är så lätt att glömma att man ska tvätta...

Ha det bäst!

//Marika

  • Nära Uppsala

Gillar

Kommentarer