Brunch i Steninge

Bebis, Brunch

När klockan slog tolv befann vid oss vid Steninge slott tillsammans med Olas familj för att äta en riktigt härlig brunch. Riktigt trevligt ställe med en riktigt god och varierande brunch. Det fanns mycket grillat, både kött och grönsaker, det fanns många olika potatisrätter som kokt, gratäng och sallad, mycket även för den vegetariska.

Finns det en sötare unge eller?

Alla bilder är tagna med kameran för idag kom jag minsann ihåg att ta med den. Har dock inte lärt mig riktigt hur jag använder den än och orkar heller inte lägga ner jättemycket tid på att få perfekta bilder när man är på brunch och ska umgås med familjen.

Tallrikarna fylldes överfulla men på något sätt hade man ändå plats för det underbara efterrättsbordet. Var länge sen jag såg ett så välfyllt efterrättsbord men absoluta favoriten för Felippa var iaf våfflorna, "Det här är de godaste våfflorna jag någonsin ätit", säger nog ganska mycket men å andra sidan så är hon nio så vad vet hon. Ni får helt enkelt lita på de andra som också prisade våfflorna.

Inte bara bakelser, chokladbollar, äppelpaj, morotskaka och våfflor på dessertbordet. Det fanns också ett hav av godis och kan hända att någon smugglade ner x antal klubbor ner i min handväska (faktiskt inte jag).

När kaffet och efterrätten skulle avnjutas gick vi ut i solen. Tre sekunder senare började alla lida av matkoma och skulle behöva ta en powernap. Det var dock en lång väg hem för oss, att köra och stanna på Ica och handla och cykla hem från mammas jobb.

Nu är vi äntligen hemma och ska ta en powernap innan vi börjar med uppgiften till i morgon. Tack för en trevlig eftermiddag allesammans.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer

juliabjorkdahl
juliabjorkdahl,
Låter ju underbart!! Dit måste man åka någon gång!!
nouw.com/juliabjorkdahl
MarikaEdith
MarikaEdith,
Rekommenderar starkt! Var Hur mysigt som helst.
nouw.com/marikaedith