Brunch och födelsedagsfika

Shopping, Brunch, Födelsedag

Eftersom min kära syster kommit upp från Skåne helgen till ära passade vi syskon att boka in en brunch tillsammans. Zorro höll mig vaken från halv åtta så fick inte så mycket sömn i natt och jag som var helt slut och verkligen behövde det. Ola sov dock vidare som en stock.

Tack vare lite missförstånd hade Rikard bokat in en skidresa idag så det blev bara vi systrar och två bakisbihang. Våfflor med glass, grädde, chokladsås, passionsfrukt, vindruvor, jordgubbar, oreos och vad mer vi hade på borde. Eftersom att jag vaknat så tidigt hade jag ätit en halv macka på morgonen, våfflorna passade perfekt till en andra frukost. På tvn var det heroes of the storm-turnering då Fredrik styrde över fjärrkontrollen.

Bild snodd från 'Gleckan' s instagram.

Efter brunchen drog vi vidare till knivsta konditori för att fira faster Malle. kakor, kaffe och tårta bjöds det på, jag som inte dricker kaffe blev erbjuden Cola men efter två veckors tenta-p behöver jag detoxas från cola så valde vatten istället.

Efter fikat hade jag och pappa planerat en shoppingtur då jag behövde en hjälm till skidturen nästa helg men det visade sig bli ganska mycket mer än så. Lägger snart upp ett inlägg om som köptes.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer