Brunchpaus i tentapluggandet

Kattunge, Brunch

Igår stannade jag hemma och pluggade själv medan Ola drog till skolan och pluggade med några klasskompisar. Som alltid i tenta-p råkade jag diska, städa, dammsuga och skura hela lägenheten innan pluggandet började. Zorro gillar verkligen inte dammsugare, den är gömma-sig-i-andra-änden-av-lägenheten-läskig, skurmoppen är hålla-sig-på-två-dm-avstånd-läskig och sopborsten är en leksak.

Efter jag var klar med städandet fortsatte jag med reglerinluppen som jag började på för typ två veckor sen då jag tänkte vara ute i god tid. Då gjorde jag 1a, sen har jag inte gjort något sen dess och nu ska den in på tisdagmorgon. Det är i alla fall tanken som räknades. Jag gjorde 1b och sen försökte jag börja med tvåan men det var riktigt klurigt. Sen kom Ola hem från skolan så vi kollade serier, pluggade lite till och sen åt glass i sängen.

Idag åkte vi till skolan till klockan 10 men det var bara vi två där. Vid tolv skulle vi iväg på brunch så vi pluggade tills dess och sen cyklade till Elit Hotell där Olas syster jobbar.

Det måste varit den bästa brunchen jag varit på, både avseende vad som fanns på brunchen och hur duktigt jag blivit på att plocka på mig de jag faktiskt vill ha. Jag blir mätt rätt fort och brukar ta en förrättstallrik, plocka på mig saker som är gott och sen kommer jag till huvudrätten där det finns saker jag VERKLIGEN vill ha men då är jag redan mätt....

Så nu plockade jag på mig favoriterna först så jag inte skulle bli mätt innan jag kom dit. Var egentligen för mätt för efterrätt men kom ändå tillbaks till bordet med en tallrik som var mer full än huvudrättstallriken. Fick i mig det mesta tillslut ändå! Det var så gott och så trevligt sällskap. Bättre pluggavbrott finns ju inte.

Olas syskon kör på secret santa vilket betyder att istället för att köpa något litet till alla så köper man något större till en. Så vi lottade idag om vem som blir vems, tar ett tag när man varken vill ha sig själv eller sin partners. Till slut lyckades vi dra namnen bra.

Cykelturen hem var inte nådig. Först cyklade jag förbi parkeringen vid ån för att få en present vi ska ge bort av min syster som köpte den när hon åkte eckerö linjen i helgen. Eftersom min väska var full med pluggrejer och dator, la jag den i korgen och hade väskan på ryggen. Med tighta byxor, sprängfull mage och en supertung väska på ryggen cyklade jag sakta hem. När jag kom hem så ringde mamma och sa att hon va på väg förbi för att hämta Zorro. Han ska bo hemma hos henne medan de byter ut fönster i lägenheten här i morgon. Han kommer troligtvis tillbaka tisdag morgon. Är så tomt här hemma nu...

Nu ska jag gå till Ica och köpa cola så jag orkar plugga för sitter bara i värsta matkoman och stirrar på uppgiften utan att komma nånstans... Förhoppningsvis komma Anna hit snart och pluggar med mig, har lockat med tårta och cheesecake som är kvar från Ola-firandet förra helgen.

Ha det bäst!

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer