Burgare och whisky

Middag, Whisky, Serie, Sjuk

Ola och jag tog en promenad strax innan fem för att få röra lite på oss. Emil skulle komma över på middag men vi visste inte exakt när men vi hade mobilen med oss så han kunde höra av sig när han tvättat klart. Precis när vi skulle gå in genom portdörren så stod han bakom oss, så vi gick direkt till Ica istället.

Det blev hamburgare och pommes till middag mitt i en omgång av Gin rummy som Ola vann och jag kom megasist som vanligt. Efter vi ätit upp, spelat klart och smällt maten så fick jag hälla upp två sampels i varsina glas till Emil och Ola som de skulle smaka. De fick inte veta vilken sort som var i vilket glas så skulle de få säga vilken som var godast och gissa på vilken som var vilken.

Under tiden som grabbarna sippade i sig whiskyn fick Ola för sig att vi skulle kolla på ett avsnitt av one piece(manga) som Ola läser och Emil tittar på. Ola har aldrig sett ett avsnitt utan bara läst så det blev en del del avsnitt av serien innan klockan blev väldigt mycket. Inte något som var av intresse för mig så jag satt och skrev av föreläsningarna jag missat när jag var hemma sjuk.

Vi börjar åtta i morgon så kommer inte bli så många timmars sömn, hoppas man somnar snabbt och inte vaknar under natten. Hostar mer nu på kvällen, hoppas lite vila fixar det.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer