Byggandet går framåt

Skola

Igår hade vi inte den bästa dagen i verkstan, inte mycket gick som vi ville. Idag var det bara en eller två grupper där samtidigt som oss så vi kunde ta det lugnt och inte behöva köa för maskiner. Svante hade dessutom mer tid över till att hjälpa till. Vi ska ut och fräste en ny bit för den jag gjorde igår råkade jag göra för liten. Sågade en bottenplatta, sågade stänger som ska hålla ihop allting, bestämde hur vi skulle sätta ihop allt. Nu är nästan alla bitar klara, det enda vi har kvar är att såga till några bitar som är för långa och fräsa till raka kanter. De bitar som saknas är de som inte kommit hem än så vi väntar otåligt.

Ja rocken är otroligt mycket för stor för mig, ja jag ser ut att vara typ en meter hög och ja jag har två glasögon på mig. Glömde att jag hade den på huvudet så tog ett par nya, så kan det gå.

Idag är det schemalagt skola till fem. Sista föreläsningen är in den kursen där han ställt in de senaste tre så vi får se om denna blir av. Skulle vara skönt att sluta lite tidigare då vi har lektionsuppgift till i morgon som jag måste hinna klart med och sen träning på kvällen. Nu är vi på lunch och Ola och Filip har gått ut till flottområdet för att spela lite pingis. De har kärlekstema idag på området.

De har även en back-byggartävling där man ska stapla läsk-backar på varandra och klättra upp på dem och bygga så högt man kan utan att ramla. Sen såklart allt annat som de hade igår med sumobrottning, badtunna, hoppborgar, balansgång, lunch och så vidare. Riktigt kul och öppet för alla så om ni inte har något att göra i veckan så kom hit och lek!

Igår fick jag mail om att min kamera har skickats från lagret så hoppas på att den ligger i brevlådan när jag kommer hem, annars borde den vara här i morgon. Vore nog bra om den inte kommer idag dock för då kommer jag råka sitta med den hela kvällen istället för att göra uppgiften och träna....

Ha det bäst!

//Marika

  • Skola
  • Nära Uppsala

Gillar

Kommentarer