Byråer check!

Gäster, Kattunge, Skola

Idag gick skolan mellan 10 och 15, vi har dock kommit fram till att robotlektionerna inte är värda att gå på. Därför blev det lunch hemma, Erik och Anna följde med direkt hem till oss för ikväll ska det bli myskväll. Albert hade bjudit in sig själv på ost- och vinkväll för att få träffa Zorro. Jessica skrev för någon dag sen och tyckte vi borde ta en vinkväll snart så jag bjöd in henne till ikväll med. Då var det lika bra att bjuda in alla andra i klassen som ville med. Så vi blir sju, kanske åtta stycken! Hur vi ska få plats med bara sex stolar och det lilla barbordet är en bra fråga!

Ola började vid tre så när han drog till skolan så byggde vi tre som var kvar ihop sista byrån. Zorro var med och störde i början men när vi lyft bort honom några gånger så gav han upp och lät oss skruva ifred.

När vi skruvat klart så hittade vi honom på badrumsmattan, där har han aldrig sovit förut!

Nu är folk på väg hit så ska det bli ost, kex, tacos och vin! Eller vi får se, har lovat att köra Jessica till Arlanda på kvällen och försöker övertala Erik eller Anna att köra så man kan få dricka lite vin så här en torsdagskväll.

Ha det bäst!

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer