Cup-resultatet

Fotboll

Igår spelade vi våra matcher i Allianscupen. Första laget vi mötte var VP Uppsala som vi har i våran serie. Matchen blev 0-0 med en ribbträff av Sanna på frispark som var nära att avgöra. Andra matchen som vi spelade två timmar senare slutade med förlust med 0-3. Efter matchen snackade vi och förstå då förstod jag att laget vi precis mött låg tre divisioner över oss så det kändes inte lika tungt att förlora längre. Sista matchen blev också förlust med 2-0 och det var mot ett lag som låg i division 1 under den här säsongen, tufft motstånd alltså.

Det gjorde att vi hamnade sist i gruppspelet då VP hade bättre målskillnad än oss. Alla lag går ändå vidare till kvartsfinal så på lördag spelar vi kvartsfinal mot vinnarna i andra gruppen, har inte så höga förhoppningar men kommer ge allt utan att fokusera på resultatet. Matchen börjar dock åtta på morgonen så blir en väldigt tidig morgon och sen fira superduperdagen hela dagen. Så om vi inte går vidare hinner jag bara med på hela dagen vilket är ju bra.

Mamma var där och kollade på första och andra matchen och Ola kom till match två och såg den och sista matchen vilket var trevligt. Idag var det otroligt jobbigt att cykla till skolan kan jag säga.

Ha det bäst!

//Marika

  • Fotboll
  • Nära Rotebro Torg , Sollentuna

Gillar

Kommentarer