Dagen efter

Fotboll, Kattunge

Som vanligt glömde jag att bunkra upp med bakiscola och mat. Så när jag vaknade blev det en tripp till Ica i spöregnet direkt, behöver min bakiscola. Åt bara två vårrullar till lunch och en fjärdedels pizza till middag så är helt slut i kroppen idag. Mår inte heller tillräckligt bra för att äta mycket så fick bara i mig en halv gorbys, ska snart resa på mig och värma lite lasagne.

Så nu ligger jag mellan två snarkande pojkar och kollar på semifinalen i lol. Går inte så bra för Olas lag, SKT måste vinna för att Ola ska få tillräckligt mycket poäng i sin pick för att få en ikon. Tror tyvärr inte de kommer hända. Men man vet aldrig, som är kända för att vända underlägen.

Ikväll blir det avslutning med fotbollslaget, det kommer bli så kul. Har även på fyllan igår bestämt möte på söndag med en gammal klasskompis jag inte sett på länge, det kommer också bli så kul. Nu när tentaperioden är över vill man verkligen ta vara på tiden man har och göra så mycket som möjligt innan nästa tentaperiod. Uppdaterar med om ikväll senare.

Ha det bäst!

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer

Albert
,
Skt vann jue, samt suger att inte kunna äta, har inte kunnat äta nåt jag heller typ 😐