Dagen efter

Plugg, Fest

Man mådde inte alls bra när man vaknade vid halv elva i morse. Enligt min klocka så somnade vi vid kvart över tre i natt, kändes inte alls som att vi var vakna så länge. Men det tog ju ett tag att gå hem så har nog med det att göra. Det blev Cola och frysmat som vi laddat upp med till frukost. Tog mig dock några timmar innan jag lyckades få i hela lasagnen, sen blev det lite vårrullar på det och många avsnitt av HIMYM.

Tog oss till Nils på eftermiddagen/kvällen för att hämta min mobil, Olas dator och lite annat vi glömt kvar. När vi kom tillbaka var det bara att kasta sig in i inlämningsuppgiften som ska in i morgon. Vi hann nästan klart innan vi behövde börja tänka på mat. Vi orkade verkligen inte laga mat och hade egentligen inte tid med det heller då vi förutom inluppen ska göra förberedande till föreläsningen i morgon och förbereda inför seminarium vi har i morgon.

Nu är man väldigt trött så bli kanske att gå upp tidigare i morgon för att gå igenom uppgiften till seminariet istället. Man förberedandeuppgifterna måste in i kväll så de måste vi kolla på. I morgon blir en åtta till fem dag med skypedate på kvällen för att göra startrapporten till projektet som ska in i morgon kväll. Längtar inte.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer