Dannes cykelverkstad

Det blev inget slangbyte igår på Olas cykel så det fick fixas idag. När vi kom hem från skolan gick vi till Danne och Ola fick en liten kurs i hur han använder sina cykel-kits-verktyg han fick av Jessica i julklapp. Nästa gång kanske han lyckas byta själv och tidigare än flera månader efter att punkan skett. Det var fint väder och himla trevligt att få sig en promenad. Lyckades komma upp långt över dagens stegmål med så det är alltid en bonus.

Efter vi bytt slang så gick vi in på en secondhandbutik för att leta efter en filt vi kan ha på valborg som vi inte behöver vara rädda om. Dock så gillade Zorro den ganska mycket så kanske måste spara den till honom ändå. Blev en snabbis på Ica där vi ändrade middag från köttfärssås till tortellini. Vi var väldigt hungriga redan och ville ha något som gick snabbt, och ja, vi är lata idag.

Ola drog iväg på whiskyprovning efter middagen och jag diskade undan lite. Hade precis hällt upp ett glas rosé när Jessica ringde mig och påminde om att jag skulle hämta henne på stationen så hon kunde få tillbaka bilen, tur att jag inte hade börjat dricka än. Så nu är bilen tillbaka hos Jessica.

Den enda lektionen vi hade i morgon blev inställd så i morgon är vi "lediga". Så istället för att ta oss till skolan så ska vi sitta hemma och göra inluppen som ska in på torsdag. Hoppas jag kan träna i morgon för blev ingen träning idag.

Ha det bäst!

//Marika

  • Nära Uppsala

Gillar

Kommentarer

fashionmallan
fashionmallan,
var gärna med i min månadens blogg!🌺💖
nouw.com/fashionmallan