Datorfix, shopping och uppträdande

Shopping

Vi hade ställt klockan på kvart över elva för att se första matchen i lol men blev väckt fem i elva av Albert som skulle komma och hjälpa Ola med datorn. De undersökte datorn för några dagar sen och nu kom han med ett "nytt" grafikkort och nu funkar datorn igen, tyvärr.

'I'm helping' - Zorro

Sen drog vi ner på stan och shoppade lite, Ola har bara vinterskor, badtofflor eller trasiga vårskor att välja på så de behöva nya. Jag har som sagt varit sugen på att köpa sommarkläder länge nu plus att båda mina långbyxor sprack i skrevet typ samma vecka. Jag har även fått två presentkort på HM som måste spenderas.

Vi fick äran att se en del av cykeltävlingen som pågår i staden när vi stod och väntade på våra falafel-/kebabrulle vid stånden vid kyrkan. Kläderna jag fick med mig hem ser ni på bilden nedan (ingen bra bild jag vet) förutom bh och trosor som jag redan har på mig. Kommer ta bättre bilder med kläderna på mig en vacker dag när jag orkar.

Det blev lite hetsigt när vi kom hem att äta sin kebab/falafel för vi hade en kvart innan vi behövde cykla till bussen. Vi skulle till Enköping för att kolla när Olas systerdotter skulle ha dansuppträdande. I en stekhet buss åkte vi i en timme till Enköping och sen satt en och en halvtimme i en nästan lika het gympasal. Men de var alla superduktiga och det fanns dansare i alla åldrar från tre år gamla.

Sen var det istället kallt på bussen hem då de hade en fungerande AC och solen nästan gått ner. Vi var bara hemma och vände för att sen gå till Emil och kolla på Eurovision, mer om det senare.

Ha det bäst!

//Marika

  • Shopping
  • Nära Uppsala

Gillar

Kommentarer

Albert
,
Mmm, skulle gett han ett sämre kort så han bara kunde plugga på datorn 😉
MarikaEdith
MarikaEdith,
Det hade varit något 😂
nouw.com/marikaedith