Dejt-night

Middag, Bio

Ola fick för sig att bjuda ut mig på middag förra veckan så i onsdags vi gick till stationen och hade det trevligt. Han har ju fått lön från sommarjobbet och mer än han trodde så vi lyxade till det.

Ola provade på råbiff, han tyckte det var gott. Jag fick smaka en liten bit men är inte överförtjust i kall mat, visserligen gillar jag mitt kött blodigt men jag vill ändå ha den krispiga ytan och köttet varmt. Jag tog kalvlövbiff och de var riktigt gott.

Mitt i så blir jag sugen på att gå på bio. Tycker det är lite stelt och kallt att äta middag två på restaurang när man sitter mitt emot varandra. Jag vill sitta nära och då är bio ett mycket bättre alternativ. Det blev the spy who dumped me. Riktigt bra med mycket action men inte för mycket och en hel del komedi. Var liknande kingsman fightingscener tyckte Ola, vilket är ett bra betyg så tror han blev nöjd över mitt val av film vilket fallet inte brukar vara.

Vi stannade på The Bishop Arms och tog ett glas efter middagen i väntan på bion. Fick då även spela primetime där inne då klockan slog åtta. Supermysig kväll med min prins. ❤

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer