Delar med sig av sina semesterkänslor

Fest, Gäster

Fredagen bjöd på riktiga semesterkänslor och jag och Ola fick en smak av hur det kommer kännas nästa vecka. Jessica och Rikard drog runt på stan medan jag och Ola jobbade och sen hade vi en riktigt mysig sommarkväll. Började med kubb på innergården då vi även bokade bord till kvällens middag. Sen gick vi in och spelade lite kort innan vi började göra oss i ordning för att gå till restaurangen.

Rikard bjöd mig och Ola på middag som examenspresent. Vi gick till samma ställe som vi var med Olas föräldrar, Angry Bull. De är ju otroligt snabba med maten där, båda gångerna vi varit där har vi fått maten på något som måste vara rekord tid.

Efter maten gick vi till Hörnans uteservering innan vi gick in på O'Learys. Vi ville hyra kareokerum men nästa lediga tid var vid två och klockan var då tolv. Hyrde istället piltavla och pilar men det visade sig inte alls vara vad vi trodde så vi sket i det med. Åkte hem och spelade lite mer kort innan vi gick och la oss.

I morse så ordnade jag frukost till våra gäster. När jag frågade vad de ville ha var det ingen som ville ha något. Jag köpte pizza till mig och Ola och melon till hela gänget. Väldigt uppskattat, iaf av mig.

Idag bjöd på massa roligheter och alldeles för mycket aktivitet för tillståndet vi var i.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer