Denna hetta...

Igår på vägen hem började regnmolnen glida in så jag hoppades på ett riktigt skyfall men inte en droppe kom det. Hoppas det fick regna ner någonstans i närheten iaf. Ola tyckte det var dags för sista Harry Potter filmen men jag tyckte de skulle vara skönt att hinna med något annat än bara jobb och film sen sova. Därför lämnar vi filmen till i dag då vi inte har något läggdagstid 😅

Det är alltid väldigt varmt inne hos oss, som hos alla andra just nu. Det lite jobbiga är dock att vi inte kan öppna fönsterna för då kan katterna hoppa ut. Vi kan öppna de lite då de har två lägen, ett läge där det lutas lite inåt där uppe liksom och ett där man öppnar som vanligt. När det lutar inåt så öppnas det bara lite så det går bra men det hjälper inte så mycket. Så även om det går under 20 grader på natten så går det typ inte under 27 grader i lägenheten... Var skönt att komma ut ur lägenheten där det var svalt.

Nu sitter jag som vanligt på bussen på väg till jobbet, idag hann jag med bussen utan problem 😅 Det är fredag, tänker nog ta ut lite av flextiden och gå hem tidigt och sen njuta maximalt av helgen.

Ha det bäst!

//Marika

  • Nära Enköping

Gillar

Kommentarer