Desperata tider kräver desperata åtgärder

Födelsedag, Shopping, Skola

Idag hade jag och Anna inget schemalagt så vi var hemma hos mig och jobbade med signalprojektet. Det är klurigt men verkar inte så hemskt som vi först trodde det skulle vara med tanke på hur jobbiga inlämningarna i kursen varit. Vid halv tre åkte anna iväg på kör och jag gick över till att blogga lite och sen ge feedback på trådlösa videopresentationer.

Det var lite klurigt först då när jag laddade ner den presentationen jag skulle ge feedback på fanns det ingen bild. Fick över till Olas dator och laddade ner den där men fortfarande ingen bild. Det var först när jag tog upp videon i en annan spelare som bilden kom fram. Så fick jag hålla på i en halvtimme med att byta dator och spelare innan jag ens kunde börja göra uppgiften. Under hela dagen idag har internet krånglat så man behövt starta om det en gång var femte minut, extremt jobbigt att försöka plugga när man bli avbruten hela tiden.

Vi fick nog så när Ola slutade skolan vid fem så klädde jag på mig för att möta honom på stan för att köpa en ny router. När jag sträcker mig efter jackan ser jag en påse Anna lämnat kvar. Tänker en stund på om jag borde ringa henne då jag ändå ska ut och cykla kanske kan cykla förbi henne men om hon sjunger kanske man stör om man ringer. Testade ändå och hon svarade direkt med "jag glömde påsen". Dom hade precis slutat och var på väg ut så det var perfekt tajming. Jag tog med påsen och cyklade förbi henne på väg till stan. Äntligen har det kommit snö till Uppsala också! Som jag längtat! Hoppas den ligger kvar längre än förra gången bara...

Efter lite "fan" och "skitsaker" lyckades jag få routern att funka på tom mage. Var superhungrig vilket gör mig då inte på bästa humöret och tålamodet är verkligen noll. Nu är det bara att hålla tummarna för att det kommer funka bättre med den nya routern.

Det blev lite julklapp- och födelsedagsshoppande med när vi ändå va på stan. Människor som fyller år precis innan jul är hemska människor, har för dålig fantasi för att komma på två presenter precis efter varandra! Även om jag i annat fall är ganska bra på presenter, lite skönt att inte behöva göra det mitt i tentaperiod som fallet alla andra år varit. Nått gott med att tentaperioden ligger precis efter nyår istället.

Ha det bäst!

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer